طرح مالی شركت اشي مشي

دسته بندي : علوم انسانی » حسابداری
پروژه مالي شركت اشي مشي در 41 صفحه ورد قابل ويرايش

تاريخچه گروه شركت هاي توليدي اشي مشي:

شركت سهامي خاص گيلان سويا در سال 1371 تاسيس گرديد. اين شركت با داشتن بيش از يك دهه فعاليت، يكي از مجهزترين واحدهاي صنعتي توليد انواع ماكاروني، اسنك و نوشابه گازدار مي باشد، در اواخر سال 1378 همزمان با راه اندازي خط توليد نوشابه گازدار در بطري يكبار مصرف(PET) و نيز راه اندازي دستگاه بطري ساز(PET) با هدف توليد و عرضه نوشابه با كيفيت رسماً فعاليت توليد انواع نوشابه گازدار را با نام تجاري اشي مشي در شركت سيرنگ زيبا كنار آغاز نمود. روند توسعه و به روز نمودن ماشين آلات آن برابر با آخرين تكنولوژي روز جهان در كليه بخشهاي توليد محصولات متنوع شركت همواره استمرار داشته است.

قابليتهاي توليدي در گروه توليدي اشي مشي:

شركت گيلان سوياـ توليد انواع اسنك ( غله حجيم شده)، اسنك خلالي، چيپس دريايي، چيپس زنگوله اي، اسنك فلفلي و مغز دار شكلاتي.

شركت سيرنگ گيلان ـ توليد انواع ماكاروني فرمي و ساده.

شركت هديه شمال ـ توليد انواع ماكاروني فرمي و ساده.

شركت سيرنگ پلاستيك ـ توليد انواع اندازه متنوع بطري PET ( مظروف نوشابه گازدار)، بخش نوشابه سازي نمونه اي از قابليتهاي تكنولوژي توليدات اين گروه صنعتي است كه در زير به قسمتي از فرآوري و ساخت آن اشاره مي شود.

تكنولوژي ساخت بطري PET و نوشابه:

تكنولوژي ماشين آلات توليد نوشابه تماماً از پيشرفته ترين نوع خود و مربوط به بعد از سالهاي 2000 ميلادي است در حالي كه كنترل و توليد در سراسر خط بوسيله كامپيوترهاي بسيار پيشرفته و تمام اتوماتيك جديد انجام مي گيرد. تعداد محدودي از نيروي انساني كه همگي آموزش ديدة خارج از كشور مي باشند در اين صنعت اشتغال دارند. اين شركت داراي پيشرفته ترين آزمايشگاه با تجهيزات لازم و سيستمهاي دقيق اندازه گيري و سنجش مي باشد كه از آزمايشگاههاي مرجع كشور مي باشد. كنترل كيفيت تمامي مجموعه از ورود مواد اوليه تا ساخت محصول و ارائة محصول ساخته شده و خدمات بعد از فروش زير نظر كارآمدترين افراد آموزش ديده، مجرب و تحصيلكرده اداره مي شود. طعم دهنده ها و افزودنيهاي مجاز از معتبرترين شركتهاي جهاني تهيه مي شوند. درب بطري نوشابه اشي مشي توسط شركتهاي بزرگ بين المللي جهان تهيه مي شوند. مواد اوليه ساخت بطري نوشابه به نام PET از شركت هاي بزرگ و معتبر خارجي تهيه و در داخل كارخانه با استفاده از وجود ماشين آلات بسيار پيشرفته جديد ابتدا به پريفرم و سپس به اندازه هاي 300 سي سي و 5/1 ليتر و 2 ليتر توليد مي شوند.

ليبل بطر نوشابه از جنس پلاستيكBOPP است كه در برابر آب و تابش خورشيد مقاوم بوده ، پاره هم نمي شود و شكل و رنگ آن ثابت است.
از افتخارات

گروه توليدي صنايع غذايي اشي مشي تاكنون براي كليه محصولات خود موفق به اخذ علامت استاندارد ملي گرديده است.

در ژانوية 1998 تحت گواهي بين المللي صادره از سازمان خدمات گواهي بين المللي SGS به دريافت گواهي سيستم مديريت كيفيت در شهر زوريخ كشور سوئيس نائل آمد. همچنين در نهم مارس 1998 گروه توليدي صنعتي گيلان سويا توليد كننده اسنك جايزه و نشان بهترين مارك تجاري را اخذ نموده است.

در يازدهم ماه مي 1998 گروه توليدي صنعتي گيلان سويا موفق به اخذ نشان و جايزه كيفيت كشور فرانسه در شهر پاريس گرديد.

در هشتن ژوئن 1998 در شهر برلين كشور آلمان شركت گيلان سويا موفق به دريافت جايزه تكنولوژي و كيفيت گرديد. جهت گيري برنامه هاي شركت در راستاي علائق و سلايق مشتريان و احترام به نظرات مصرف كنندگان محصولات اين شركت باعث گرديده تا جايگاه نام محصولات اشي مشي در تمامي اذهان جامعه كشور با حسن شهرت و اعتماد به محصولات آن تداعي شود.

روند توسعه با اركان اصلي تامين كيفيت و انديشه هاي مشتريان نسبت به محصول آموزش فن آوري و تكنولوژي مدرن و پياده سازي برنامه مستمر ارزيابي نيروي انساني و بهداشت مواد غذايي و اصول بازاريابي جديد يا مشتري گراني همراه بوده است كه راه اين شركت را از دوره تاسيس تاكنون در اخذ جوايز بزرگ بين المللي و ملي از سازمانهاي بزرگ جهاني هموار نموده است.

مديريت با ارائه طرحهاي مختلف انگيزشي، تقويت تعلق اجتماعي انگيزش كاركنان و ارتقاء بهره وري موفق به افزايش راندمان كار در سطوح مختلف گرديده است. اصل احترام به مشتريان و كاركنان منتج به شكوفائي و توسعه توليدات جديد شركت بوده است. برنامه هاي هفتگي مشاوره اي خانواده جهت كاركنان شركت از ديگر عوامل ارتقاء انگيزش در كاركنان مي باشد. اصل وفاداري مديريت به نمايندگان و مشتريان خود باعث نهادينه شدن مارك تجاري اشي مشي در تمامي بازارهاي كشور و حفظ روابط حرفه اي با فروشندگان مواد اوليه و ماشين آلات داخلي و خارجي به اين شركت از منشور اصلي مديريت مي باشد.

مديريت شركت يكي از افتخارات اش اين است كه با پرسنل صديق و مجرب و حمايت شهروندان شريف جامعه كه با كيفيت برتر همواره برنامه هاي توسعه محصولات خود را در راستاي انتظارات مصرف كنندگان در برنامه خود داشته باشد و با تمامي توان و امكانات روز و آخرين دستاوردهاي فني ـ تكنولوژي به توليد محصولات جديد و ايده آل جامعه تحقق بخشد.

شركت توليدي اشي مشي با بيش از 5000 نفر پرسنل و شركت هاي وابسته زياد جز بزرگترين كارخانه هاي توليدي كشور محسوب مي شود و داراي كادر اداري مجرب و حسابداري بسيار پيشرفته و مدرن است به دليل وسعت كار يكي از كارخانه هاي توليد ماكاروني وابسته به كارخانه اشي مشي در نظر گرفته شده:

گزارشات مربوط به شركت توليد ماكاروني هديه شمال وابسته به كارخانه اشي مشي:

شركت هديه شمال در تاريخ 13/3/72 تحت شماره 2430 با سرماية 000/000/10 ريال در ادارة ثبت شركتهاي توليدي وابسته به ثبت رسيده است.

موضوع شركت: تاسيس و احداث كارخانه توليد انواع ماكاروني به استناد و موافقت نامه اصولي صادره توسط اداره كل صنايع استان گيلان و سرمايه گذاري در سايه شركتها يا افراد حقيقي و اشخاص حقوقي حسب مورد صادرات و واردات كالاهاي مجاز و توليدات كارخانه.

عمده فعاليت شركت توليد انواع ماكاروني:

ظرفيت توليد شركت طبق موافقت اصولي صنايع 1250 تن در سال مربوط كه عطف به تقاضا نامة مورخ 25/4/74 ش با اصلاح پروانه بهره برداري با توجه به بررسي هاي بعمل آمده بشرح ذيل مورد موافقت اداره كل صنايع استان گيلان قرار گرفت.

1ـ ظرفيت توليد 2500 تن در سال در يك شيفت كاري

2ـ زير بنا1920 متر

3ـ سرمايه ثابت 000/250/531 ريال

4ـ ارزش ماشين آلات000/118150 ريال

5ـ برق 200 كيلو وات

6ـ تعداد پرسنل 51 نفر

در حال حاضر كارخانه در يك شيفت كاري از ساعت 6 صبح الي 15 بعد ازظهر فعال است و روزانه به ميزان 5 تا 7 تن ماكاروني توليد مي شود. ميزان مواد اوليه مصرفي شامل آرد كه حدوداً به همين ميزان است و ديگر مواد افزودني شامل ويتامينها و نمك و غيره( ميزان ساير مواد افزودني 5% در هزار ميباشد) مواد بسته بندي نيز 200 تا 300 كيلو جهت بسته بندي در روز مي باشد.

از سال 77 تا 1374، ميزان 98 درصد محصولات توليدي در بخش صادرات مصرف شده و از سال 79 تاكنون اين ميزان به 85% سهم صادرات و155 سهم مصرف داخلي رسيده است.

ـ عمده صادرات به كشورهاي همسايه ارمنستان، ازبكستان و آذربايجان شوروي مي باشد.

ارزش ريالي هر كيلو ماكاروني در بخش صادرات 5200 ريال مي باشد كه معادل 65 سنت مي باشد هزينه گمرك و حمل و نقل و ديگر عوارض در بخش صادرات بابت هر كيلو ماكاروني در حدود 2000 ريال مي باشد كه خالص درآمد فروش هر كيلو ماكاروني در حدود 3200 ريال خواهد بود.

كه اين رقم در بخش مصرف داخلي به ميزان 2600 ريال خواهد بود.

ـ توليد ماكاروني در بسته هاي 600 گرمي به ارزش 1450 ريال و 450 گرمي به ارزش 1200 ريال و 900 گرمي به ارزش 2300 ريال مي باشد.

صورت ريز دارائيهاي ثابت ( اموال ماشين آلات و تجهيزات ) به قيمت تمام شده:
زمين و محوطه 5000 متر مربع 000/932/25 ريال

ساختمان و تاسيسات 826/471/901 ريال

ابزار و ادوات توليدي و صنعتي 955/177/35 ريال

وسايط نقليه 000/192/41 ريال

اموال و اثاثه اداري و توليدي 360/824/51 ريال

ماشين آلات، دستگاه چهار سيلندر 000/753/46 ريال

ماشين آلات، سه سيلندر 800/724/34 ريال

ماشين آلات ، دستگاه اتوماتيك 000/170/15 ريال

ماشين آلات، فرازن 000/500/4 ريال

ماشين آلات ماكاروني 000/750/5 ريال

ماشين آلات اتوماتيك 000/100/41 ريال

ماشين آلات كد زن 000/000/9 ريال

ماشين آلات پرس 500/105/2 ريال

ماشين آلات بسته بندي 000/000/115 ريال

ماشين آلات قالبها 000/404/60 ريال

ـــــــــــــــــــــــــــ

441/105/440/1 شامل جمع كل
1ـ تهيه صورتهاي مالي

صورت هاي مالي با مقاصد عمومي عبارت است از آن دسته از صورت هاي مالي كه براي پاسخگويي به نيازهاي استفاده كنندگاني تهيه مي شود كه در موقعيت دريافت گزارشهاي متناسب با نيازهاي اطلاعاتي خاص خود نيستند. صورتهاي مالي با مقاصد عمومي شامل آن دسته از صورتهاي مالي است كه به طور جداگانه يا همراه با ساير گزارشهاي منتشر شده جهت استفاده عموم از قبيل گزارش سالانه ارائه مي شود. مفاد اين بيانيه براي صورتهاي مالي تلفيقي گروه واحدهاي تجاري نيز كاربرد دارد ولي براي اطلاعات مالي ميان دوره فشرده كاربرد ندارد.

2ـ هدف صورتهاي مالي:

هدف صورتهاي مالي با مقاصد عمومي ارائه اطلاعاتي تلخيص و طبقه بندي شده دربارة وضعيت مالي، عملكرد مالي و انعطاف پذيري مالي يك واحد تجاري است كه براي طيفي گسترده از استفاده كنندگان صورتهاي مالي در اتخاذ تصميمات اقتصادي مفيد واقع شود. صورتهاي مالي همچنين نتايج وظيفه مباشرت مديريت يا حسابدهي آنها در قبال منابعي كه در اختيارشان قرار گرفته است نشان مي دهد. به منظور دستيابي به آن هدف در صورتهاي مالي يك واحد تجاري اطلاعات زير ارائه مي شود:

الف: داراييها

ب : بدهيها

ج: حقوق صاحبان سرمايه

د: درآمدها و هزينه ها

ه: جريان هاي وجوه نقد

اين اطلاعات، همراه با ساير اطلاعات مندرج در يادداشتهاي توضيحي صورتهاي مالي استفاده كنندگان صورتهاي مالي را در پيش بيني جريان هاي نقدي آتي واحد تجاري و خصوصاً در زمان بندي و اطمينان از توانايي ايجاد وجه نقد آن كمك مي كند.

مسئوليت صورتهاي مالي:

هيات مديره يا ساير اركان اداره كننده يك واحد تجاري مسئوليت صورتهاي مالي را به عهده دارند.

اجزاي تشكيل دهنده صورتهاي مالي:

اجزاي تشكيل دهنده يك مجموعه كامل صورتهاي مالي شامل ترازنامه، صورت سود و زيان جامع، صورت جريان وجوه نقد و يادداشتهاي توضيحي.

صورتهاي مالي كارخانه هديه شمال:
رويه حسابداري

رويه حسابداري عبارت از روشهاي حسابداري ويژه اي است كه واحد تجاري براي تهيه و ارائه صورتهاي مالي اتخاذ مي كند. منظور از روشهاي حسابداري مبناي، ميثاقها و راه كارهايي است كه براي اعمال اصول مندرج در مفاهيم نظري گزارشگري مالي در مورد اقلام معاملات و ساير رويدادهاي مالي و بويژه موارد زير ايجاد شده است:

الف: اندازه گيري و تجديد اندازه گيري داراييها و بدهي ها در مواردي كه مبالغ مربوط از اهميت نسبي برخوردار است.

ب: نحوه و زمان شناخت تغييرات در داراييها و بدهي ها از صورتهاي عملكرد مالي.

حال به نمونه اي از صورتهاي مالي هديه شمال اشاره مي كنيم:






لازم به ذكر است كه چون سند حسابداري يكي از اسناد مهم حسابداري در كليه كارخانه ها و موسسه هاي خدماتي مي باشد لذا براي ضميمه كردن به اين گزارش براي اين جانب مقدور نبود. لذا در پايان گزارش صورت كلي از تراز هاي آزمايشي ضميمه مي گردد كه برگرفته از حسابهاي دفتر كل مي باشد و دفتر كل صورت كلي گزارش دفتر روزنامه مي باشد و نشان دهنده صحت ثبت هاي مذكور در بالا و صفحه هاي قبل است كه سعي شده از ثبت هاي متنوع استفاده شود كه خوانندگان تا حدودي به نحوة عملكرد مؤسسه توليدي تا حدودي آشنا شوند. لذا كمبودهاي اين گزارش را بر حسب محرمانه بودن قسمت حسابداري و ديگر چيزها محسوب داريد.

وضعيت مالي، عملكرد مالي و انعطاف پذيري مالي:

اتخاذ تصميمات اقتصادي توسط استفاده كنندگان صورتهاي مالي مستلزم ارزيابي توان واحد تجاري جهت ايجاد وجه نقد و زمان و قطعيت ايجاد آن است. اين توان در نهايت تعيين كنندة ظرفيت واحد تجاري جهت انجام پرداختهايي از قبيل پرداخت حقوق و مزايا به كاركنان، پرداخت به تامين كنندگان كالا و خدمات، پرداخت متفرعت و تسهيلات دريافتي، انجام سرمايه گذاري، باز پرداخت تسهيلات دريافتي و توزيع سود بين صاحبان سرمايه است. ارزيابي توان ايجاد وجه نقد از طريق تمركز به وضعيت مالي عملكرد مالي و جريان هاي نقدي واحد تجاري و استفاده از آن ها در پيش بيني جريان هاي نقدي مورد انتظار و سنجش انعطاف پذيري مالي تسهيل مي گردد.

وضعيت مالي يك واحد تجاري در برگيرنده منابع اقتصادي تحت كنترل آن ساختار مالي آن ميزان نقدينگي و توان بازپرداخت بدهي ها و ظرفيت سازگاري آن با تغييرات محيط عملياتي است. اطلاعاتي دربارة وضعيت مالي بر ترازنامه ارائه مي شود.

عملكرد مالي واحد تجاري دربرگيرندة بازدة حاصل از منابع تحت كنترل واحد تجاري از جمله مخارج تامين مالي آن است. اطلاعات دربارة عملكرد مالي در صورت سود و زيان و صورت سود و زيان جامعه ارائه مي شود.

اطلاعات در مورد جريان هاي نقدي به صورت جريان وجوه نقد ارائه مي شود. اين اطلاعات از جنبه اي ديگر عملكرد مالي واحد تجاري را از طريق انعكاس مبالغ و منابع اصلي جريانهاي ورودي و خروجي وجه نقد به نمايش مي گذارد.

انعطاف پذيري مالي عبارت از توانايي واحد تجاري مبني بر اقدام موثر جهت تغيير ميزان و زمان جريان هاي نقدي آن مي باشد بگونه اي كه واحد تجاري مي تواند در قبال رويدادها و فرصتهاي غير منتظره واكنش نشان دهد. همة صورتهاي مالي اطلاعاتي را كه جهت ارزيابي انعطاف پذيري واحد تجاري مفيد است منعكس مي كنند.

اجزاي تشكيل دهندة صورتهاي مالي با يكديگر ارتباط متقابل دارند. زيرا منعكس كننده جنبه هاي مختلف معاملات يا ساير رويدادهاي يكسان مي باشند. اگر چه هر يك از صورتهاي مالي اطلاعاتي را كه با ديگر صورتها متفاوت است ارائه مي كند. احتمالاً هيچ يك از صورتها صرفاً در خدمت يك هدف واحد نبوده يا همة اطلاعات لازم براي نيازهاي خاص استفاده كنندگان را فراهم نمي آورد. به طور مثال صورت سود و زيان اطلاعاتي را در مورد ميزان سود دوره ارائه مي كند. ليكن اطلاعات مندرج در ترازنامه در صورت جريان وجوه نقد به ارزيابي اين امر كه آيا اين سود بازده معقولي است يا خير و ميزاني كه اين سود بيانگر بازده نقدي است كمك مي كند.

خصوصيات كيفي اطلاعات مالي:

خصوصيات كيفي به خصوصياتي اطلاق مي شود كه موجب مي گردد اطلاعات ارائه شده در صورت هاي مالي براي استفاده كنندگان در راستاي ارزيابي وضعيت مالي عملكرد مالي و انعطاف پذيري مالي واحد تجاري مفيد واقع شود.

برخي از خصوصيات كيفي به محتواي اطلاعات مندرج در صورتهاي مالي و برخي ديگر به چگونگي ارائه اين اطلاعات مربوط مي شود.


خصوصيات كيفي اصلي مرتبط با محتواي اطلاعات مربوط بودن و قابل اتكا بودن است هرگاه اطلاعات مالي مربوط و قابل اتكا نباشد مفيد نخواهد بود مربوط بودن قابل اتكا بودن خود متشكل از خصوصيات ديگزي است.

كيفيت“اهميت”

اهميت يك كيفيت آستانه اي است اهميت به جاي اينكخ يك خصوصيت كيفي اصلي لازم براي اطلاعات باشد يك نقطه انقطاع است و بايستي قبل از ساير خصوصيات كيفي اطلاعات مورد توجه قرار گيرد“اگر اطلاعات با اهميت نباشد ديگر نيازي به بررسي بيشتر نيست.

وسائل اداري
شامل تجهيزات اداري مبلمان،كمدهاي بايگاني،كامپوتر و وسايل و تجهيزات اداري

هزينه وسايل اداري 240 ميليون ريال

هزينه ها قبل از بهره برداري و هزينه هاي تاسيس

در دوران اجرا و راه اندازي و بهره برداري آزمايشي به منظور انجام امور مختلف طرح انجام هزينه هايي بدون منجر شدن به دارائي الزامي است.زياد بودن انجام اين گونه هزينه ها امكان امكان اجراي طرح و بهره برداري تجاري از آن ممكن نخواهد بود اين گونه هزينه ها تا قبل از بهره برداري تجاري به هزينه هاي قبل از بهره برداري و هزينه هاي تاسيس موسوم مي باشند كه به طور عمده شامل اقلام زير مي شوند:

qهزينه حقوق و پرسنل 7ميليون ريال

qهرينه ثبت سرمايه قرارداد 20ميليون ريال

qهزينه آموزش پرسنل 45ميليون ريال
جمع هزينه هاي قابل بهره برداري 72ميليون ريال



هزينه هاي پيش بيني نشده:

به منظور پيش گيري از خطاي احتمالي محاسبات و جهت رعايت اصل احتياط و همچنين تامين هزينه هاي لازم براي پوشش افزايش قيمتها به علت تورم يا عوامل غير قابل پيش بيني در طول اجراي طرح معمولا حدود 5 تا 10 درصدهزينه هاي سرمايه اي (كل سرمايه گذاري ثابت به استثناي زمين و هزينه هاي قبل از بهره برداري) به عنوان هزينه پيش بيني نشده در نظر گرفته مي شود

78728 ميليون ريال
دسته بندی: علوم انسانی » حسابداری

تعداد مشاهده: 2303 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 41

حجم فایل:39 کیلوبایت

 قیمت: 29,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل