تحقیقی در مورد پروسه توليد سس كچاپ در کارخانه و ازمایشات مربوط بدان:

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 9
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24

دید اجمالی :
براي اين منظور در ابتدا مواد پودري و صمغ و گاهي نمك و رب با هم مخلوط شده و داخل مخازن مخصوص در ابتداي خط توليد ريخته شده و آماده مي شوند رب به صورت فله خريداري شده كه داراي بريكس 36 است و بايد به بريكس 31-30 رسانده شود. براي اين منظور به آن آب اضافه مي شود.
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 755 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

حجم فایل:17 کیلوبایت

 قیمت: 59,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: