تحقیقی در مورد کافئین
 
                     
                دسته بندي :  
کتاب » 
پزشکی
                     
                
                
                  
                
                                توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 44
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثر و معمول _24
سر فصل ها:
خواص کافئین
خواص شیمیایی
خواص فیزیکی
منابع کافئین
میزان کافئین موجود در مواد غذایی
سوخت و ساز کافئین و بررسی سمی بودن آن
اثرات کافئین
سوء استفاده و اعتیاد به کافئین
دید اجمالی : 
کافئین نوعی ماده آلکالوئیدی است که بطور طبیعی در برخی مواد غذایی از جمله دانه قهوه، چای، دانه کاکائو و … یافت میشود. این ماده را به برخی انواع نوشیدنی از جمله نوشابه اضافه میکنند. کافئین سبب ایجاد طعم تلخی میشود. این ماده، محرک سیستم عصبی همراه با اثرات روان درمانی و همچنین تحریک کننده سیستم تنفسی است. کافئین ضربان قلب را بالا برده و ادرار آور است.